Hämeenlinnan Rotarykalenterit

24.1.2013

RYLA -johtajuuskoulu käynnistyi tänään 24.1.


Hämeen ammattikorkeakoulun ja Hämeenlinnan Rotaryklubien yhteistyö jatkuu jo 6. kerran toteutettavassa johtajuuskoulussa. Talven ja kevään aikana toteutettavaan 5 opintopisteen kokonaisuuteen kuuluu 10 eri johtajuusteemaa, joissa rotarit toimivat alustajina. Opintojaksolle ilmoittautui 110 opiskelijaa HAMK:n eri yksiköistä. Luennot nauhoitetaan verkkoon, joten niitä voi seurata myös jälkeenpäin.

Ensimmäisen illan aikana lehtori Pasi Laine toivotti opiskelijat tervetulleeki, KT-keskuksen johtaja Ulla Bard kertoi omasta työstään johtajana ja Markku Kuivalahti esitteli Rotaryjärjestöä ja erityisesti sen nuorisotoimintaa. Lopuksi Pasi Laine jatkoi vielä kertomalla opintojakson käytännön järjestelyistä. Hän tulee käyttämään kurssilla Problem Based Learning (PBL) -pedagogista mallia. Pasi on tekemässä parhaillaan väitöskirjaa johtajuudesta.
 
Klikkaa kuvat suuremmiksi!

2 kommenttia:

Juhani Rouhesmaa kirjoitti...

Onnittelut Hämeenlinnan rotaryklubeille ja Hämeen ammattikorkeakoululle, kun toteutatte tämän laajan koulutusohjelman tänäkin vuonna!
Allekirjoittanutta ilahduttaa myös se, että olette ottaneet opintojakson nimeksi RYLA-johtajuuskoulu. Järjestämänne koulutusohjelma on yksi laajimmista RYLA-(Rotary Youth Leadeship Awards)tapahtumista varmaan koko kansainvälisen rotaryjärjestön piirissä. Te toteutatte hienolla tavalla rotaryn periaatteita nuoriso-, yhteiskunta- ja ammattipalvelujen väylillä.

Parhain terveisin
Juhani Rouhesmaa
Piirikuvernööri 2007-2008

Juhani Rouhesmaa kirjoitti...

Tuli todistettua hämäläisyyden olevan vallitseva ominaisuus puoleksi savolaisessa miehessä.
Hidas hämäläinen lähetti edellisen kommenttinsa vuoden viivästyksellä. Mutta haetanneeko tuo mittään? Asia on edelleenkin hyvä ja onnittelujen arvoinen.

Terveisin
Juhani Rouhesmaa